Lille Stranden 10

Stedet for eksepsjonelle burgeropplevelser i en avslappende atmosfære.

Døgnvill Burger


Bestill bord
Døgnvill Burger

Døgnvill Burger Tjuvholmen startet opp i 2015 og er den tredje i rekken av dagens totalt fire Døgnvill-restauranter. Målet er å gi gjestene en uforglemmelig restaurantopplevelse, hvor hver minste lille detalj bidrar til å gi dem nettopp det. Hos Døgnvill Burger Tjuvholmen blir gjestene tilbudt et avbrekk i hverdagen. Det skal være et sted hvor gjestene finner hvilepulsen i godt selskap, fordi maten, servicen, atmosfæren, lokalet, lyset og musikken til sammen gjør det mulig.

Restauranten ligger plassert ved broen som skiller Tjuvholmen og Aker Brygge. Den har fasadevinduer fra gulv til tak, med utsikt til Oslofjorden og et yrende folkeliv. Om sommeren gis det også rom for utendørs hygge i restaurantens uteservering. Alle gjestene, uavhengig av hvor de sitter i restauranten, har enten baren eller kjøkkenet i synsrekkevidde. I sentrum av restauranten har det blitt bygd en dekorativ og stor bar; her kan gjestene spise eller drikke - eller begge deler. Interiøret er inspirert av klassiske amerikanske dinere, men har samtidig et moderne preg over seg. Oppmerksomme gjester vil også legge merke til de små, men iøynefallende detaljene i restauranten - alt fra egenproduserte hermetikkboks-lamper til humoristiske sitater på veggene.

Døgnvill Burger inngår aldri kompromisser på kvalitet og dyrevelferd. Alt kjøttet kommer fra Jæren og storfeburgeren inneholder en miks av høyrygg, bringe og bog. Vi bruker Smaalenene gårdskylling, all laksen er økologisk og potetene dyrkes på Toten. Hamburgerbrødene bakes av en lokal baker og leveres ferskt hver dag, mens alt av garnityr og sauser lages i restaurantene. På menyen står det oppført ølanbefalinger til alle burgerne, men servitørene hjelper gledelig til når gjestene skal lokalisere seg fram i drikkeutvalget.

Velkommen til Døgnvill Burger Tjuvholmen!