16/06

Bli med på besøk og guidet tur i to av Tjuvholmens gallerier, guidet tur rundt på området og en avsluttende lunsj på Sjømagasinet. Litt godt i glasset hører selvsagt med!

Kunst- og arkitekturvandring på Tjuvholmen


Les Mer
Opplev Tjuvholmens unike kunst- og kulturtilbud

Bli med oss på en hyggelig vandring på Tjuvholmen, omvisning i to gallerier og så avsluttes det hele med enkel lunsj på Tjuvholmen Sjømagasin.

Kl. 13:00 oppmøte hos Galleri Fineart. Vi ønsker velkommen med noe godt i glasset, og gir dere en kort omvisning i årets vårutstilling.

Ca 13:30 tar vi turen ut sammen med omviser fra
«Visit Tjuvholmen». Tjuvholmen fremstår i dag som et av Europas mest omtalte havnebyprosjekter, internasjonalt kjent for arkitektur og kunst i verdensklasse. Lær mer om bakgrunnen til Tjuvholmen, masterplanen, stedets historie, arkitekturen, skulpturparken og mye mer.

Kl. 14:30 tar vi turen innom Galleri Semmingsen. Her vil kunstneren Harald Fenn gi oss en innføring i den pågående separatutstillingen Between. I tillegg ønsker han å fortelle oss om prosessen med et utsmykningsoppdrag av et 6 etasjes sykehus i Stockholm som pågår denne våren.
Det hele avsluttes med en lett lunsj av årstidens sjømat med et glass tilpasset vin.

Pris kr. 500,- dette inkluderer omvisninger, lunsj og et glass drikke til lunsjen. Bestill plass på Galleri Fineart: https://www.fineart.no/galleriobjekt/ArtWalk_l%F8rdag_16._juni_inkl._lunsj/382238

Les mer her: https://www.facebook.com/events/1004049149759270

Begrenset antall plasser.