07/10 - 30/11

Opplev Thief Performance Pop-Up Store levert av Anton Sport i hele høst. Tjuvholmens eneste treningssenter selger det nyeste innen treningsklær fra merker som Kari Traa, 2XU og Nike. Stikk innom de for å sikre deg den nyeste kolleksjonen innen trening.

Pop-Up Store


Les Mer
THIEF PERFORMANCE

Thief Performance åpner pop-up store på Tjuvholmen i høst. Fra torsdag 8.oktober og ut november kan du sikre deg det nyeste innen treningsklær fra Kari Traa, 2XU og Nike.


Kari Traa kolleksjonen er kjent for sine spreke mønstre og farger, med feminin passform og høy kvalitet. Den norske Freestylekjøreren Kari Traa er kvinnen bak merket, og har skapt lekne klær for den aktive, sporty og eventyrlystne jenta. Vi elsker den nye kolleksjonen med knallfarger, grafiske print, og fantastisk superundertøy og ullplagg.

2XU kolleksjonen er høykvalitets performance klær for menn og kvinner som lar deg oppnå ditt beste hver gang du trener. Uansett idrett, kan klær fra 2XU hjelpe deg på veien til presentasjonene. Merket er sett på utallige idrettsutøvere i verdensklasse og merket er spesielt kjent for sine innovative kompresjonsklær.

Tilgjengelig hos Thief Performance fra 8.oktober til 30.november

Pop-Up Store åpningstider:
Mandag til fredag fra kl 07 - 23
Lørdag og søndag fra kl 9-18