20/05 - 22/05

Tjuvholmen Vannfestival 2016


LES MER
Tjuvholmen Vannfestival 2016

Vi gleder oss over å kunne invitere til en langhelg med vannsport og leker, utstilling og sjønære opplevelser for barn og voksne på fantastiske Tjuvolmen.

Tjuvholmen Vannfestival er tilrettelagt for dem som vil se vannsport på toppnivå i olympiske disipliner, og for dem som selv vil forsøke seg i konkurranser på rekreasjonsnivå, eller kort og godt vil få opplæring av noen av verdens beste utøvere i sine grener.

Skoleskipet «Christian Radich» og Norges mest elegante klassiske yacht «Eileen» ligger til kai og inviterer publikum ombord, barna kan seile i RS Feva eller i mini-kjølbåten Small Classic «Pilot», og det blir oppvisning i Flyboard, realistisk redningsaksjon med SeaKing helikopter, Redningsselskapet, brann - og politibåter.

Tjuvholmen Vannfestival arrangeres i Oslos nyeste bydel, Tjuvholmen, som er omgitt av vann på alle kanter. Adkomst med tog til Nationaltheatret Stasjon, med buss eller rimelig parkering i underjordisk garasje eller parkeringsanlegg 150 meter unna.

Tjuvholmen byr på et utall spisesteder og kunstgallerier med det berømte Astrup Fearnley museet i sentrum. Her kan man tilbringe en hel dag med vannleker, restaurantbesøk og kulturopplevelser for store og små.

www.tjuvholmenvannfestival.com