Strandpromenaden 2

Vingen Museumsbar inviterer til et levende serveringsrom med høykvalitets kaffe og lunsj på dagtid hver dag 7 dager i uken, og cocktails og matbar på kveldstid torsdag fredag og lørdag.

Vingen Bar


Les Mer
Vingen Bar

Vingen museumsbar inviterer til et levende serveringsrom med høykvalitets kaffe og lunsj på dagtid hver dag 7 dager i uken, og cocktail og matbar på kveldstid torsdag, fredag og lørdag.

Vingen tilbyr et levende og attraktivt serveringsrom med servering til alle kundegrupper. Baren tilbyr kaffe og lusjservering på dagtid, kveldskonsepter med matservering og cocktailbar, tilrettelegging for skolebesøk og søndagsopplevelser for hele familien, så vel som å være det naturlige møtestedet for beboere i nærområdet.

Det vil også være mulig å leie lokalet, der vi tilrettelegger for private arrangementer i det vi selv mener vil bli Oslos kanskje flotteste lokasjon, med både innhold, rammene rundt og omgivelser helt i verdensklasse. Prosjektlederne bak Vingen er Fuglen, ved Einar K. Holthe, Peppe Trulsen og Halvor Digernes. I tett tilknytning til museets utstillinger og aktiviteter vil de skape et sted tuftet på kvalitet, kultur og kunstformidling. Dette er helt i tråd med det de tidligere har skapt med Fuglen Oslo, Fuglen Tokyo og Bar Zingaro med den fantastiske kunstneren Takashi Murakami i Tokyo.

Med på laget og ansvarlige for maten står stjernekokkene Tom Victor Gausdal, Stian Floer, Even Ramsvik og Anders Braathen, folkene bak steder som Ylajali, Hitchhiker, Smalhans og Strand Restaurant.


Åpningstider:

Mandag: stengt
Tirsdag: 10.00 - 18.00
Onsdag: 10.00 - 18.00
Torsdag: 10.00 - 22.00
Fredag: 10.00 - 01.00

Lørdag: 10.00 - 01.00
Søndag: 10.00 - 18.00


Velkommen til Oslos flotteste museumsbar!