21. January
Avsluttet arrangement
Trimbach kommer til Sjømagasinet!
Trimbach kommer til Sjømagasinet!
La deg begeistre av en nøye komponert 5-retters meny, laget av den talentfulle Chef Karel Svec. Menyen henter inspirasjon fra Alsaces smakstradisjoner, og hver rett er perfekt parret med Trimbachs utsøkte viner. Opplev hvordan vin og mat sammen fremhever regionens unike terroir og særpreg.
Gjennom kvelden vil Anna Trimbach dele sin lidenskap for vinproduksjon og fortelle om familiens over 300 år gamle historie. Med personlige anekdoter og dyp kunnskap om vin vil hun gi deg et eksklusivt innblikk i arbeidet bak noen av verdens mest anerkjente viner.
Dette er mer enn en middag – det er en reise inn i Alsaces vin- og matkultur. En intim og inspirerende kveld du sent vil glemme!
Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få månedlige oppdateringer om det siste av tilbud og arrangementer på Tjuvholmen.
Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du vår personvernerklæring.