21. January
Tilbake

Winemakers dinner med Trimbach

Opplev en uforglemmelig kveld med Trimbach hos Sjømagasinet 21.januar!

Trimbach kommer til Sjømagasinet!

Ta del i en unik Winemakers dinner hos Sjømagasinet den 21. januar, hvor det anerkjente vinhuset Trimbach fra Alsace står i fokus. Kvelden ledes av Anna Trimbach, 13. generasjons vinmaker, som tar deg med på en reise gjennom Alsaces rike tradisjoner og vinhistorie.

La deg begeistre av en nøye komponert 5-retters meny, laget av den talentfulle Chef Karel Svec. Menyen henter inspirasjon fra Alsaces smakstradisjoner, og hver rett er perfekt parret med Trimbachs utsøkte viner. Opplev hvordan vin og mat sammen fremhever regionens unike terroir og særpreg.

Gjennom kvelden vil Anna Trimbach dele sin lidenskap for vinproduksjon og fortelle om familiens over 300 år gamle historie. Med personlige anekdoter og dyp kunnskap om vin vil hun gi deg et eksklusivt innblikk i arbeidet bak noen av verdens mest anerkjente viner.

Dette er mer enn en middag – det er en reise inn i Alsaces vin- og matkultur. En intim og inspirerende kveld du sent vil glemme!

Spis & drikk