Paradis Gelateria er en fortelling om lidenskap, vennskap og fortreffelig god smak.
Grunnleggerne bak Paradis Gelateria, Alfonso og Haron, ble venner over den klassiske issjappa La Dolce Vita, og skapte en drøm om sin egen Gelateria.
I 2012 åpnet de sitt første utsalgssted på Tjuvholmen, der smaken av tradisjonell italiensk is forenes med en smak av helitaliensk atmosfære. Det er en møteplass for alle, der unge og gamle, familier og barn, turister og Oslofolk kan finne et øyeblikk av nytelse og velvære, med et bredt utvalg av iser, desserter og kaffe klekket ut for enhver smak og anledning.
Alfonso og Haron jobber om å bli stadig bedre, benytte kun det beste av norske og italienske råvarer, og aldri slutte å fornye seg. Paradis tilbyr veganske og laktosefrie fruktiser, og mange av kakene er glutenfrie. Når det er mulig, følger de også halal- og kosherreglene i tilberedingen. For selv om Paradis holder seg til tradisjonene, vet de at de beste italienske istradisjonene også er universelle.