Tilbake

Lunsjfavoritter på Tjuvholmen

13. June 2024
Trenger du et sted å ta med familien i sommer? Lyst til å gjøre noe nytt med vennegjengen i helgen? Eller skal du ta med en viktig forretningsforbindelse på lunsj? Her er stedene som serverer deg lunsj og brunch på Tjuvholmen!

Familievennlig lunsj

Ikke bare har vi restauranter for bedre middager, vi har også uformelle steder å ta med barna til en god lunsj. Olivia serverer en spennende meny med herlige retter inspirert av Venezia. De har en helt egen barnemeny for barn opp mot 12 år. Her finner du retter som pizza margherita og pasta carbonara.

Døgnvill er et annet alternativ for barnefamilien. Når dere ankommer burgerrestauranten får barna tegnesaker de kan leke med, og de tilbyr også en egen barnemeny.

Lunsj med utsikt

Hva er vel ikke bedre enn å nyte en deilig lunsj med god utsikt? Venti Venti ligger på tuppen av Tjuvholmen hvor man får utsikt utover skulpturparken og Oslofjorden. Smak retter fra Norditalia i en fantastisk atmosfære.

Spis norsk sjømat i flotte omgivelser hos The Salmon. Enten du er glad i sushi, norsk laks eller andre delikatesser fra havet. Restauranten har også sitt eget kunnskapssenter hvor du gratis kan lære mer om lakseoppdretten i Norge!

Lunsj med forretningsforbindelse

Trenger du et sted å ta med en viktig forretningsforbindelse til lunsj, passer Hanami og Sjømagasinet utmerket. Sjømagasinet er utnevnt i Michelinguiden for syvende år på rad, og Hanami serverer deg Asian fusion i moderne atmosfære.

Brunsj i helgen

Skal du ta med vennegjengen på brunch i helgen? Hver lørdag fra 12:00 inviterer Brunch Vibeess til fantastisk stemning hos Amazonia by BAR med en unik meny og DJ som fyller lokalet med god musikk. Thief restaurant tilbyr en helt spesiell meny som kurerer hangoveren med retter av ferske og gårdsdyrkede råvarer. Arts arrangerer Saturday Brunch Club hver lørdag i mai, juni og august hvor du og gjengen kan nyte en brunch-pakke med herlige retter fra Middelhavet.

Med så mange fantastiske lunsj- og brunchsteder å velge mellom, er Tjuvholmen stedet å tilbringe sommerdagene. Ta turen og oppdag nye favoritter hos oss!