Tilbake

Oppdag Tjuvholmens barer

30. September 2024
Når høsten melder sin ankomst, er det perfekt å trekke innendørs til varmen på Tjuvholmens mange spennende barer og restauranter. Enten du planlegger en kveld ute med vennegjengen, en romantisk date, eller en avslappende afterwork med kollegaene, finner du stedet for enhver anledning hos oss. Her er noen av våre anbefalinger:

Amazonia by BAR – Stedet å ta med vennegjengen

Er du på jakt etter en festlig kveld ute? Amazonia by BAR er stedet hvor du kan slippe deg løs med vennegjengen. Med en atmosfære som oser av Latin-Amerikas vibrerende liv og eksotiske drinker, får du en helkveld med dans og moro. I helgene forvandles restauranten til en bar med DJ som setter den perfekte stemningen for kvelden.

Sjømagasinet – For vinelskeren

Hvis du ser etter et sted å ta med daten, vil vinbaren på Sjømagasinet være et godt valg. Med en intim og koselig atmosfære, og et bredt utvalg av kvalitetsviner, er dette stedet for en rolig og romantisk kveld med din kjære. Her får dere en opplevelse som setter vin i fokus.

New Delhi – Unike indiske cocktails

Er du klar for å utforske nye smaker? New Delhi byr på en spennende cocktailmeny inspirert av Indias rike tradisjoner. Med ingredienser som chili og eksotiske krydder, er dette stedet hvor smaksløkene utfordres. For deg som vil ha noe litt utenom det vanlige!

Tjeld – Cocktails og østers

For de som elsker østers og håndverkscocktails, er Tjeld en uforglemmelig opplevelse. Beliggende i Tjuvholmen allé, er dette baren hvor du kan nyte eksklusive cocktailopplevelser i en stilfull setting – gjerne med en deilig tallerken østers ved siden av.

Hanami – Afterwork i sofistikert atmosfære

Planlegg en avslappet afterwork med kolleger eller kunder hos Hanami, Tjuvholmens japanske perle ved bryggekanten. Med en elegant lounge og en spennende drikkemeny, kan du lene deg tilbake med smakfulle cocktails og småretter i en rolig, men stilfull atmosfære. Passer til både forretningsmøter og vennlige sammenkomster.