Tilbake

Tjuvholmens høstguide: Getaway i egen by

27. August 2024
På Tjuvholmen kan du utforske alt fra en prisbelønt bar og avslappende spaopplevelser til kunstgallerier og gastronomiske nytelser. Enten du vil skjemme bort smaksløkene, koble av med litt velvære, eller ta en rolig spasertur med en kopp kaffe, finnes det noe for enhver smak.

Høsten er tiden for å komme seg inn og nyte et glass med vennegjengen eller kjæresten. Cocktail- og østersbaren Tjeld åpnet dørene for knapt et år siden og har allerede vunnet flere priser for baren sin, den dyktige bartenderen og det stilfulle interiøret. Kom inn i den lune baren og oppdag et spennende hav av unike drinker og østers. Liker du ikke østers? Du kan selvfølgelig komme kun for drinkene også.

Flere opplever høsten som en stressende årstid, så hvorfor ikke ta det helt med ro med en spaweekend hos The Thief? Det flotte hotellet har et spa tilgjengelig for alle gjester, men du kan også booke 90 minutter med tilgang til blant annet basseng, dampbadstue og finsk badstue. Visste du at hotellet også tilbyr ulike pakker som passer å gi i gave, for eksempel Afternoon tea & massasje?

Trærne får fine farger, luften er crispy og solnedgangene er helt fantastiske. En liten rusletur med en varm kopp kaffe fra Åpent Bakeri i hånden slår ikke feil. Enten du vil utforske skulpturparken, se solnedgangen fra bryggen, eller gå innom de spennende galleriene våre.

Uteserveringssesongen er på hell, og det er på tide å komme seg inn i varmen. xef gastronomics åpner dørene igjen 3.september, og de kan hinte om en helt ny meny! Menyen bugner av nye ingredienser som gjestene kan glede seg til å oppleve i nye kombinasjoner. Den Michelinlistede restauranten ønsker alle velkommen til høstsesongen på bryggegangen.

Gjør deg klar til å oppleve en sesong full av varme, smak og inspirasjon!